Login

DE UITDAGINGEN VAN DE MARKT AANGAAN

De PV-markt wordt gekenmerkt door belangrijke technische, reglementaire en vraag-gerelateerde evoluties. PV-installaties evolueren van het puur omzetten van zonne-energie tot de geproduceerde energie terug verkopen aan de netbeheerder en de opslag ervan. Ze worden geïntegreerd in intelligent energiebeheer.
Om aan de toenemende vraag van de markt tegemoet te kunnen komen, moet een installateur worden ondersteund door een sterke partner. SMA, erkend voor de kwaliteit van zijn producten en diensten, is wereldwijd marktleider op het gebied van PV-omvormers.

REAL-TIME INFORMATIE

REAL-TIME INFORMATIE

Dankzij nieuwsbrieven, websites en sociale netwerken wordt u op de hoogte gehouden van de innovaties, technologieën en laatste installatiereferenties - en dat op wereldniveau. SMA communiceert en gaat in gesprek met u via verschillende kanalen: Sunny News, de website www.SMA-Benelux.com, de internationale blog en.sma-sunny.com en het profiel van SMA Benelux op LinkedIn.

KENNIS DELEN. VOORSPRONG NEMEN.

KENNIS DELEN. VOORSPRONG NEMEN.

De SMA-technici worden geregeld bijgeschoold over nieuwe technologieën en worden klaargestoomd om uw vragen en die van uw klanten optimaal te beantwoorden. De Solar Academy is tevens een unieke plaats van opleiding en kennisoverdracht over zonne-energie.
U kunt erop vertrouwen dat u in contact staat met technische experts in de voorhoede van de sector.

GEEF UW BUSINESS EEN BOOST

GEEF UW BUSINESS EEN BOOST

Actief betrokken zijn met de klant is zeer belangrijk voor uw commerciële activiteit. SMA is wereldwijd het meest populair merk voor omvormers. Samenwerken met SMA betekent profiteren van nieuwe commerciële opportuniteiten.

SMA ADVANCE Installer Programma

Bedankt voor uw interesse in het SMA ADVANCE Installer Programma. Gelieve de volgende vragen te beantwoorden zodat wij u beter kunnen leren kennen. Alle velden zijn verplicht.

registration BE_nl

Persoonlijke gegevens
Bijkomende informatie